Az emberek engem kérdezel, ha tudják elrejteni a barlangban, az elkövetkező Tribulation ítéletet a földön és az Armageddon. Az egyszerű válasz az, hogy “Nem! Ahogy Pastor Chuck Smith a Calvary Chapel mondta: “Ha úgy találja magát az elmúlt 3,5 évben a 7 éves Tribulation, szeretném megtudni, ahol a nukleáris bomba fog a földön, és menj oda, és álljon alá, mert a rettenetes alkalommal él át a Tribulation kor. ” Egyetértek. A lakosság nagy része a föld kell semmisíteni, kivéve a zsidókat, akik 144.000 fogja lezárni, amelyet a Szentlélek, hogy az evangéliumot az egész világon, így azok nem sérülhet az aszteroidák, a nukleáris háború, éhínség, járványok, hyper -infláció, földrengés, szökőár, stb

Az egyetlen módja, hogy elkerülje az elkövetkező Isten haragjának a gonosz világ, hogy Jézus Krisztust a szívedbe, mint a személyes és a Megváltó Úr. Isten azt mondja, nincs más nevét vagy Menny vagy Föld adott, hogy az oldat a bűn az életedben, az üdvösség és a megváltás a lelkedet, és az utat a mennybe. Jézus az egyetlen ember az emberiség történetében, aki azt mondta, és meg tudta mondani, hogy “Én vagyok az út, az igazság és az élet. Senki sem mehet az Atyához, csakis énáltalam.” Mohammed meghalt, Buddha meghalt, a pápák meghaltak, és Elvis Presley halott. Az egyetlen ember az univerzumban, aki meghalt a kereszten a bűneinkért, feltámadt újra életre a harmadik napon, most ül az Isten jobbján a trónra, és hatalma és képessége, hogy megmentsen minket Jézus, és Jézus egyedül, akinek Isten adta a fizetési bűneinkért, hogy ha hiszünk benne és fogadni őt, akkor kapnak bocsánatot bűneinket, és az örök életet. Ha nincs meg a megváltás Jézus, akkor meg kell fizetni a mi bűneinkért a Lake Of Fire örökre az örökkévalóságig.

Ha veszel nekem egy ajándékot, és adja meg nekem, és ha én nem fogadom el, hogyan éreznéd magad? Nos, Isten előbb szeretett bennünket annyira, hogy jött, mint egy egyszerű, szerény ember, Jézus Krisztus, hogy hirdessék az evangéliumot az üdvösség számunkra, és hogy meghaljon a kereszten a mi rossz. Ha nem kapja meg, hogy a megváltás ajándékát, amelyet Jézus, akkor is megtagadják Isten ajándéka a szeretet. Ha megtagadják az ilyen értékes ajándék, nincs más megváltás maradt ránk. Isten megadta nincs más út a mennybe, kivéve a saját vérével istállóban meg a kereszten – a Living Sacrifice.

Isten nem tesz megváltás nehéz. Ez nem a mi jó cselekedetek vagy a jó művek, rítusait és vallási gyakorlatokat, hogy mi vagyunk mentve. Inkább az üdvösség ingyenes, és ez Isten ajándéka. Mindössze annyit kell tennie, hogy megkapja azt az Istent hinni benne. Isten elrendelte “hit” az igazság. Azt nem lehet menteni a mi működik, nem számít, milyen keményen próbálunk. Csak akkor tudunk fogadni az üdvösséget azt hiszik, hogy Jézus már megfizetett a bűneinkért, és ha mi csak úgy, akkor mi lesz mentve az Ő ingyen kegyelméből. Isten azt mondta, hogy mi a jó cselekedetek olyanok, mint piszkos rongyok neki, mert ez a mi büszke arra gondolni, hogy tudjuk menteni a saját maguk által csinált valamit, amit a vallás tanít. Isten utálja a vallás. A kereszténység nem egy vallás, hanem egy kapcsolat az élő Istennel. Az imádság nem recitálása a muzulmán Korán vagy recitálása a buddhista szútra újra és újra. Az imádság a keresztény Istennel beszél, mint ön akar beszélni a saját földi apja, úgyhogy ti is beszél a Mennyei Atya. És ő azt halljuk, hogy a Word a Biblia – Isten szeretete levelet nekünk.

Kaphatunk Jézust a szívedbe egy egyszerű imát. Mondhatod, hogy “Isten, köszönöm, hogy meghaltál a kereszten bűneim. Kérem, hogy jöjjön a szívembe most. Köszönöm, hogy elnéző bűneim, és hogy nekem az örök életet. Jézus nevében imádkozom, Ámen. ” Ha őszintén imádkozott, hogy a szívedben, és úgy gondolták, hogy Jézus Krisztus az Úr, a mindenható Isten, akkor most menti, és csatlakozzanak hozzá a mennyben, ha meghalsz. Ő Szent Lelke eljött a szívedbe, és a lélek által lepecsételt Őt. Ön most egy új teremtés, és született újra lelkileg. Lesz elragadtatott a mennybe, mielőtt a Tribulation ítélet jön a földre. Ön most egy újjászületett keresztény – a gyermek a Magasságos Isten. Gratulálok, és hála Istennek!

Tanulmány a Biblia szavát, annak érdekében, hogy többet megtudni a Mennyei Atyánk. És imádkozzatok vele, minden alkalommal, mert Ő azt akarja, hogy ösztöndíjjal veled. Ő szeret téged, és ő törődik veled. Isten a szeretet. Ő a ti Atyátok most. Jézus Krisztus az Ő emberi formában, és az Ő a Word, hogy mi lehet beszélgetni, és ösztöndíj vele. Isten, az Atya a mennyben, az Úr Jézus Krisztus és a Szentlélek egy és ugyanaz az Isten, mivel három különböző formában, a hármasságot alkotó megnyilvánulása a mindenható, mindentudó, mindenütt jelenvaló és a szent Isten – a Teremtő a világegyetemben – aki, ki, és ki kell jönnie – a nagy “Én vagyok”.

Advertisements