Люди питають мене, якщо вони можуть ховатися в печерах, в ході майбутнього рішення скорботи на землі і Армагеддон. Відповідь проста: “Ні” Як пастор Чак Сміт Каплиця на Голгофі “сказав:” Якщо ви опинитеся в останні 3,5 року 7-річної Скорботи, я хотів би дізнатися, де ядерна бомба буде з землею, і йти туди і стояти під ним, тому що це буде бути важкі часи переживає Скорботи віку “. Я згоден. Більшість населення Землі будуть знищені, за винятком 144000 євреїв, які будуть закриватися Святого Духа, щоб прийняти Євангеліє по всьому світу, так що вони не можуть постраждати від астероїдів, ядерна війна, голод, епідемії, гіпер інфляція, землетруси, приливні хвилі і т.д.

Єдиний спосіб уникнути майбутнього гніву Божого на безбожного світу прийняти Ісуса Христа в своє серце як особистого Спасителя і Господа. Бог каже, що немає іншого імені ні в небі, або земля даного рішення гріха у своєму житті, спасіння і спокутування своєї душі, і шлях на небеса. Ісус є єдиною людиною в історії людства, який сказав, і зміг сказати: “Я дорога, і правда, і життя. Ніхто не приходить до Отця, якщо не через Мене”. Мухаммед мертвий, Будда помер, тат мертві, і Елвіс Преслі мертвий. Єдина людина у всесвіті, який помер на хресті за наші гріхи, був відроджений до життя на третій день, тепер сидить праворуч від престолу Божого, і має сили і здібності, щоб врятувати нас це Ісус, і Ісус Тільки, що Його Бог дав як оплату за наші гріхи, так що якщо ми віримо в Нього і прийняти Його, то ми отримали прощення гріхів і дар вічного життя. Якщо ми не маємо спасіння Ісуса, то ми повинні заплатити за гріхи наші, Lake Of Fire Forever для вічності.

Якщо ви купили мені подарунок і дати її мені, і якщо я відмовлюся взяти її, як би ви себе почуваєте? Ну, Бог любить нас настільки, що він прийшов в якості простого, скромного людини, Ісуса Христа, щоб проповідувати Євангеліє спасіння для нас, і смерть на хресті за наші злі. Якщо ми не отримаємо, що дар спасіння, а вона Ісус, то ми відмовляємося дар Божої любові. Якщо ми відмовляємося від такої дорогоцінний дар, не існує іншого порятунку у нас залишилося. Бог надав ніякий інший шлях на небеса, окрім його власної крові, пролитої на хресті – Living Sacrifice.

Бог не створив порятунок важко. Це не наші добрі справи та добрі справи, ритуали та релігійні обряди, що ми врятовані. Швидше, порятунок коштує грошей, і це дар Божий. Все, що нам потрібно зробити, це прийняти її від Бога за вірою в Нього. Бог призначив “віра” в праведність. Ми не можемо врятувати нашу роботу, як би не намагалися. Ми можемо тільки отримати спасіння по вірі, що Ісус вже заплатив за наші гріхи, і якщо ми просто віримо, то ми будемо врятовані Його благодать. Бог сказав, що наші добрі справи, як брудні ганчірки до Нього, тому що це наша гордість думати, що ми можемо врятувати самих себе, роблячи те, що релігія вчить. Бог ненавидить релігію. Християнство є не релігією, а скоріше відносини з живим Богом. Молитва не читає Коран або мусульманських читав буддійські сутри знову і знову. Молитва за християнина говорити з Богом, так само, як ви говорите з вашим земним батьком, так і ви говорите з вашим Небесним Отцем. І ми чуємо Його слова з Біблії – любовне послання Бога до нас.

Ви можете прийняти Ісуса у своє серце через простий молитвою. Ви можете сказати: “Боже, дякую Тобі за смерть на хресті за мої гріхи. Прошу вас прийти в моє серце зараз. Дякую Тобі за прощення моїх гріхів, і надану мені дар вічного життя. В Ісуса я молюсь, Амінь “. Якщо Ви щиро помолилися, що в серці своїм, і вважає, що Ісус Христос є Господь Бог Вседержитель, то ви тепер зберігаються і будуть приєднатися до Нього в небі, коли ти помреш. Його Святий Дух зараз прийшов у ваше серце, і душа твоя печаткою Нього. Тепер нові творіння, і народжується заново духовно. Вам буде вознесена на небо перед Скорботи суд приходить на землю. Тепер відроджений християнин – дитя Бога Всевишнього. Вітаю, і слава Богу!

Вивчення Біблії, його слово для того, щоб дізнатися більше про ваші Небесного Отця. І молитися разом з Ним, у всі часи, тому що Він хоче, щоб спілкування з вами. Він любить вас, і Він опікується вами. Бог є любов. Він і Отець ваш не зараз. Ісус Христос Його людський вигляд, і Його Слово, щоб ми могли говорити, і спілкування з Ним. Бога Отця на небесах, Господь Ісус Христос і Святий Дух один і той же Бог, у трьох різних формах прояву триєдиного з всемогутній, всевідаючим і всюдисущий святий Бог – Творець всесвіту – який, , хто є і хто повинен прийти – Велика “я”.