Людзі пытаюцца мяне, калі яны могуць хавацца ў пячорах, у ходзе маючага адбыцца рашэння смутку на зямлі і Армагеддон. Адказ просты: “Не” Як пастар Чак Сьміт Капліца на Галгофа “сказаў:” Калі вы апынецеся ў апошнія 3,5 года 7-гадовай Смутку, я хацеў бы даведацца, дзе ядзерная бомба будзе з зямлёй, і ісці туды і стаяць пад ім, таму што гэта будзе быць цяжкія часы перажывае Смутку ўзросту “. Я згодны. Большасць насельніцтва Зямлі будуць знішчаныя, за выключэннем 144.000 габрэяў, якія будуць зачыняцца Святога Духа, каб прыняць Евангелле па ўсім свеце, так што яны не могуць пацярпець ад астэроідаў, ядзерная вайна, голад, эпідэміі, гіпер інфляцыя, землетрасення, Прыліўная хвалі і г.д.

Адзіны спосаб пазбегнуць будучага гневу Божага на бязбожніка свету прыняць Ісуса Хрыста ў сваё сэрца ў якасці асабістага Збавіцеля і Госпада. Бог кажа, што няма іншага імя ні ў небе, або зямля дадзенага рашэння граху ў сваёй жыцця, выратаванне і адкупленьне душы тваёй, і шлях на нябёсы. Ісус з’яўляецца адзіным чалавекам у гісторыі чалавецтва, які сказаў, і змог сказаць: “Я ёсьць шлях і ісціна і жыццё. Ніхто не прыходзіць да Айцу, як толькі праз Мяне”. Мухамед мёртвы, Буда памёр, пап мёртвыя, і Элвіс Прэслі мёртвы. Адзіны чалавек ва сусвету, які памёр на крыжы за нашыя грахі, быў адроджаны да жыцця на трэці дзень, цяпер сядзіць па правую руку ад прастола Божага, і мае сілы і здольнасці, каб выратаваць нас гэта Ісус, і Ісус толькі, Якога Бог даў у якасці аплаты за нашы грахі, так што калі мы верым у Яго і прыняць Яго, то мы атрымалі дараваньне грахоў і дар вечнай жыцця. Калі мы не маем выратаванне Ісуса, то мы павінны заплаціць за грахі нашыя, Lake Of Fire Forever для вечнасці.

Калі вы купілі мне падарунак і даць яе мне, і калі я адмоўлюся ўзяць яе, як бы вы сябе адчуваеце? Ну, Бог любіць нас настолькі, што ён прыйшоў у якасці простага, сціплага чалавека, Ісуса Хрыста, каб абвяшчаць Евангелле выратавання для нас, і смерць на крыжы за нашыя злыя. Калі мы не атрымаем, што дар выратавання, якое ёсьць Ісус, то мы адмаўляемся дар Божай любові. Калі мы адмаўляемся ад такой каштоўны дар, не існуе іншага выратавання у нас засталося. Бог даў ніякі іншы шлях на нябёсы, акрамя яго ўласнай крыві, пралітай на крыжы – Living Sacrifice.

Бог не стварыў выратаванне цяжка. Гэта не нашы добрыя справы і добрыя справы, рытуалы і рэлігійныя абрады, што мы выратаваны. Хутчэй, выратаванне з’яўляецца бясплатным, і гэта дар Божы. Усё, што нам трэба зрабіць, гэта прыняць яе ад Бога па веры ў Яго. Бог предназначил “вера” ў праведнасьць. Мы не можам выратаваць нашу працу, як бы ні стараліся. Мы можам толькі атрымаць выратаванне па веры, што Ісус ўжо заплаціў за нашы грахі, і калі мы проста верым, то мы будзем выратаваны Яго мілата. Бог сказаў, што нашы добрыя справы, як брудныя анучы да Яго, таму што гэта наша гордасць думаць, што мы можам выратаваць саміх сябе, робячы тое, што рэлігія вучыць. Бог ненавідзіць рэлігію. Хрысціянства з’яўляецца не рэлігіяй, а хутчэй за адносіны з жывым Богам. Малітва не чытае Каран ці мусульманскіх чытаў індыйскія зранку зноў і зноў. Малітва за хрысціяніна гаварыць з Богам, так жа, як вы кажаце з вашым зямным бацькам, так і вы кажаце з вашым нябёсах Айцом. І мы чуем Яго словы з Бібліі – любоўнай пасланне Бога да нас.

Вы можаце прыняць Ісуса ў сваё сэрца праз простай малітвай. Вы можаце сказаць: “Божа, дзякую Цябе за смерць на крыжы за мае грахі. Прашу вас прыйсці ў маё сэрца зараз. Дзякую Цябе за дараванне маіх грахоў, і прадстаўленую мне дар вечнай жыцця. У Ісуса я малюся, амін “. Калі Вы шчыра памаліліся, што ў сэрцы тваім, і лічыць, што Ісус Хрыстос ёсьць Гасподзь Бог Усеўладны, то вы цяпер захоўваюцца і будуць далучыцца да Яго ў небе, калі ты памрэш. Яго Святой Дух зараз прыйшло ў ваша сэрца, і душа твая пячаткай Яго. Цяпер новыя творы, і нараджаецца нанова духоўна. Вам будзе узнёсся на неба перад Смутку суд прыходзіць на зямлю. Цяпер адроджаны хрысціянін – дзіця Бога Усявышняга. Віншую, і слава Богу!

Вывучэнне Бібліі, яго слова для таго, каб даведацца больш аб вашых Нябеснага Айца. І маліцца разам з Ім, ва ўсе часы, таму што Ён хоча, каб зносіны з вамі. Ён любіць вас, і Ён дбае пра вас. Бог ёсць любоў. Ён і Айцец ваш не зараз. Ісус Хрыстос Яго чалавечы аблічча, і Яго Слова, каб мы маглі гаварыць, і зносіны з Ім. Бога Айца на нябёсах, Гасподзь Ісус Хрыстос і Святы Дух адзін і той жа Бог, у трох розных формах праявы Трыадзінага з усемагутны, всеведущ і вездесущ сьвяты Бог – Творца сусвету – які, , хто з’яўляецца і хто павінен прыйсці – Вялікая “я”.