Οι άνθρωποι μου ρωτούν εάν μπορούν να κρύψουν στις σπηλιές, κατά τη διάρκεια της ερχόμενης κρίσης δοκιμασίας επάνω στη γη και το Armageddon. Η απλή απάντηση είναι, ” No.” Σαν τσοκ Smith παστόρων του παρεκκλησιού Calvary εν λόγω, ” Εάν βρίσκεστε τα τελευταία 3.5 χρόνια της επτά ετών δοκιμασίας, θα ανακάλυπτα όπου η πυρηνική βόμβα πρόκειται να προσγειωθεί, και θα πήγαινα εκεί και θα στεκόμουν κάτω από το, επειδή θα είναι φοβεροί χρόνοι ζωντανός μέσω της δοκιμασίας age.” Συμφωνώ. Ο μεγαλύτερος μέρος του πληθυσμού της γης θα εκμηδενιστεί, εκτός από τους 144.000 Εβραίους που θα σφραγιστούν από το ιερό πνεύμα για να πάρουν το Ευαγγέλιο σε όλο τον κόσμο, έτσι ώστε δεν μπορούν να βλαφθούν από asteroids, πυρηνικοί πόλεμοι, πείνα, πανούκλες, υπερπληθωρισμός, σεισμοί, παλιρροιακά κύματα, κ.λπ.

Ο μόνος τρόπος να δραπετευθεί η ερχόμενη οργή του Θεού επάνω στον κακό κόσμο είναι να παραληφθεί ο Ιησούς Χριστός στην καρδιά σας ως προσωπικούς Savior και Λόρδο σας. Ο Θεός λέει ότι δεν υπάρχει κανένα άλλο όνομα είτε στον ουρανό είτε τη γη που δίνεται για τη λύση της αμαρτίας με τη ζωή σας, τη σωτηρία και την εξαγορά της ψυχής σας, και τον τρόπο στον ουρανό. Ο Ιησούς είναι το μόνο πρόσωπο στην ιστορία της ανθρωπότητας που είπε, και ήταν σε θέση να πει, ” Είμαι ο τρόπος και η αλήθεια και η ζωή. Κανένας δεν έρχεται στον πατέρα εκτός από μέσω me.” Ο Mohammed είναι νεκρός, ο Βούδας είναι νεκρός, οι παπάδες είναι νεκροί, και ο Elvis Presley είναι νεκρός. Το μόνο πρόσωπο στον κόσμο, που πέθανε στο σταυρό για τις αμαρτίες μας, αναστήθηκε πίσω στη ζωή την τρίτη ημέρα, είναι τώρα καθισμένο στο δεξή God’ ο θρόνος του s, και έχει τη δύναμη και η δυνατότητα να σώσει είναι ο Ιησούς και ο Ιησούς μόνο, τους οποίους ο Θεός έχει δώσει ως πληρωμή για τις αμαρτίες μας έτσι ώστε εάν πιστεύουμε σε τον και τον λάβουμε, κατόπιν θα λάβουμε τη συγχώρεση για τις αμαρτίες μας και το δώρο της αιώνιας ζωής. Εάν δεν έχουμε τη σωτηρία του Ιησού, κατόπιν πρέπει να πληρώσουμε για τις αμαρτίες μας στη λίμνη της πυρκαγιάς για πάντα για την αιωνιότητα.

Εάν μου αγοράζετε ένα δώρο και το μου δίνετε σε, και εάν αρνούμαι να το πάρω, πώς θα αισθανόσαστε; Καλά, ο Θεός μας αγάπησε τόσο πολύ ότι ήρθε ως απλό, ταπεινό άτομο, Ιησούς Χριστός, να κηρύξει το Ευαγγέλιο της σωτηρίας σε μας, και στον κύβο στο σταυρό για το κακό μας. Εάν δεν λαμβάνουμε εκείνο το δώρο της σωτηρίας, το οποίο είναι ο Ιησούς, κατόπιν αρνούμαστε God’ δώρο του s της αγάπης. Εάν αρνούμαστε ένα τέτοιο πολύτιμο δώρο, δεν υπάρχει καμία άλλη σωτηρία που αφήνεται για μας. Ο Θεός δεν έχει παράσχει κανέναν άλλο τρόπο στον ουρανό, εκτός από από το υπόστεγο αίματός του επάνω στο σταυρό – η θυσία διαβίωσης.
Ο Θεός δεν κατέστησε τη σωτηρία δύσκολη. Δεν είναι από τις καλές πράξεις ή τις καλές εργασίες, τα τελετουργικά μας ή τις θρησκευτικές πρακτικές ότι σωζόμαστε. Μάλλον, η σωτηρία είναι ελεύθερη, και είναι ένα δώρο του Θεού. Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να λάβει από το Θεό με την πίστη σε τον. Ο Θεός έχει ορίσει ” faith” σαν ευθύτητα. Δεν μπορούμε να σωθούμε από τις εργασίες μας, ανεξάρτητα από το πόσο σκληρά προσπαθούμε. Μπορούμε μόνο να λάβουμε τη σωτηρία με την πίστη που ο Ιησούς έχει πληρώσει ήδη για τις αμαρτίες μας, και εάν πιστεψουμε ακριβώς, κατόπιν θα σωθούμε από την ελεύθερη επιείκειά του. Ο Θεός έχει πει ότι οι καλές πράξεις μας είναι όπως τα βρώμικα κουρέλια σε τον, επειδή είναι η υπερηφάνειά μας για να σκεφτεί ότι μπορούμε να σώσουμε τα selves μας με να κάνουμε κάτι, το οποίο η θρησκεία διδάσκει. Ο Θεός μισεί τη θρησκεία. Ο χριστιανισμός δεν είναι μια θρησκεία, αλλά μάλλον, μια σχέση με το ζωντανό Θεό. Η προσευχή δεν εκθέτει το μουσουλμανικό Koran ή δεν εκθέτει το βουδιστικό Sutra επανειλημμένως. Η προσευχή για έναν Χριστιανό μιλά με το Θεό, ακριβώς όπως σας θα μιλούσε με το γείηνο πατέρα σας τόσο επίσης μιλάτε με το θεϊκό πατέρα σας. Και ακούμε το Word του από τη Βίβλο – God’ επιστολή αγάπης του s σε μας.

Μπορείτε να λάβετε τον Ιησού στην καρδιά σας μέσω μιας απλής προσευχής. Μπορείτε να πείτε, ” Ο Θεός, σας ευχαριστεί για το θάνατο στο σταυρό για τις αμαρτίες μου. Σας ζητώ για να μπω σε την καρδιά μου τώρα. Σας ευχαριστώ για τη συγχώρεση των αμαρτιών μου, και το δόσιμο μου του δώρου της αιώνιας ζωής. Στο όνομα του Ιησού προσεύχομαι, amen.” Εάν ειλικρινά προσεηθήκατε ότι στην καρδιά σας, και θεωρήσατε ότι ο Ιησούς Χριστός είναι Λόρδος God Almighty, κατόπιν σώζεστε τώρα και θα τον ενώσετε στον ουρανό όταν πεθαίνετε. Το ιερό πνεύμα του έχει μπει σε τώρα την καρδιά σας, και η ψυχή σας σφραγίζεται από τον. Γεννιέστε τώρα μια νέα δημιουργία, και εκ νέου πνευματικά. Θα είστε στον ουρανό προτού να έρθει η κρίση δοκιμασίας επάνω στη γη. Είστε τώρα γεννημένος-πάλι χριστιανικοί – ένα παιδί του υψηλότερου Θεού. Τα συγχαρητήρια, και ο έπαινος είναι στο Θεό!
Μελετήστε τη Βίβλο, το Word του, προκειμένου να είναι γνωστή περισσότεροι για το θεϊκό πατέρα σας. Και προσεηθείτε με τον, πάντα, γιατί θέλει στην υποτροφία με σας. Σας αγαπά, και φροντίζει για σας. Ο Θεός είναι αγάπη. Είναι ο πατέρας σας τώρα. Ο Ιησούς Χριστός είναι η ανθρώπινη μορφή του, και το Word του, έτσι ώστε μπορούμε να μιλήσουμε και υποτροφία με τον. Ο Θεός ο πατέρας στον ουρανό, ο Λόρδος Ιησούς Χριστός, και το ιερό πνεύμα είναι ένας και ο αυτός Θεός, με τρεις διαφορετικές μορφές η τρισυπόστατη εκδήλωση του παντοδύναμου, πάνσοφου, και πανταχού παρόντος ιερού Θεού – ο δημιουργός του κόσμου – που ήταν, ο οποίος είναι, και που πρόκειται να έρθει – το μεγάλο ” Είμαι.

(Μεταφρασμένος χρησιμοποιώντας το εργαλείο μεταφράσεων στο http://babelfish.yahoo.com/. )

Advertisements